Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Muhammad Mueezuddin


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Segmen Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)
Wednesday, 11 April 2012 | 00:28 | 4 comments

Assalamuallaikum semua . Hari ni nak join segmen terbaru . Lagi Hot still panas lagi .

Mueez nak tag ::





I Am New In Blog
Tuesday, 10 April 2012 | 23:55 | 0 comments

Assalamuallaikum semua , saya ni baru je dalam bidang blog . Kakak saya yang suruh saya buat blog . Saya pun rasa macam suka nak buat blog . But umur saya baru 10 tahun . Dan masih jauh lagi untuk saya jadi blogger yang berjaya .Kalau ada salah silap dalam blag ini tolong komen tapi komen yang baik baik je tau.

Kawan kawan nak tau tak pasal diri saya . Okey mari saya perkenalkan

About Me 

My Name Is Muhammad Mueezuddin Bin Roslee . I am 10 Y/O . I live at Johor Bahru . My Hobbies are surfing internet and playing badminton. When I grow Up , I want to be like Lee Chong Wei . I like Korea little . But I love Lee Dong Wook very much . My Favourite food is chicken rice . Purple and Black are my favourite colour . That's All Thanks You because                             read my firsssstttttt entryyyy ... THANKS